Wij proberen elk weekend iets leuk te doen, ook al zijn de mogelijkheden nu soms wat beperkt. Er is genoeg te ontdekken in de buitenlucht. Misschien kunnen onze uitjes je inspireren!

Kasteel Doornenburg & uiterwaarden

Ik wist eerlijk gezegd niet dat dit mooie kasteel zo dichtbij te vinden was. Kasteel Doornenburg en de omgeving met uiterwaarden en Fort Pannerden zorgt voor een echt vakantiegevoel.

Een echt vakantiegevoel om de hoek

Bolwoningen Den Bosch

Wij houden van moderne en bijzondere architectuur. Een bezoekje aan de bolwoningen in Den Bosch moest er nu dus eindelijk maar eens van komen. Wat een bijzondere woonvorm!

Kapel op de heuvel

Op foto’s van een aantal geweldige regionale fotografen zag ik dit kapelletje langskomen. Onder de rook van Arnhem in Bemmel is dit herdenkingsmonument voor de slag uit de Tweede Wereldoorlog te vinden. Bekijk zeker eens de foto’s van Dave Zuuring op Instagram, dan valt onderstaande foto in het niet.

Radio Kootwijk

Hier kan je mij parkeren. Het indrukwekkende gebouw (oud zendstation) en de natuur zijn overweldigend mooi. Radio Kootwijk is misschien wel mijn lievelingsplek in Nederland.

Buitenplaats Koningshof

Op buitenplaats Koningshof zijn allemaal bijzondere woningen gerealiseerd, maar daarnaast vind je hier ook Garage Royal. Na een wandelingetje door het bos kun je hier heerlijk pizza’s op het terras eten.

Roadtrip Nederland

Binnenkort gaan wij nog meer bijzondere plekjes in Nederland verkennen. We gaan als alternatief voor onze vakantie naar Griekenland een roadtrip NL maken met onze elektrische Mini. Blog hierover volgt natuurlijk! Ideaal boek om unieke plekjes te ontdekken is Hidden Nederland!

Wat zijn jou ontdekkingen in eigen land? We horen het graag!

2 thoughts on “Ontdekkingen in eigen land

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *