In een ziekenhuis in Arnhem… daar begint ons verhaal. Niet omdat wij elkaar daar van kennen of werken. Maar omdat daar letterlijk ons begin ligt: in zo’n klein babybedje. Anneke een paar jaar eerder dan Els, maar allebei geboren Arnhemse meisjes.

Allebei geboren Arnhemse meisjes

Na wat omzwervingen wonen we nu allebei weer in Arnhem. En hoewel we op elkaar lijken (zelfde studie, ouders en liefde voor mooie dingen & Arnhem) verschillen we ook. We kozen verschillende steden om te studeren, doen inmiddels allebei heel ander werk & misschien wel het grootste verschil: de 1 heeft kinderen, de ander wil dat absoluut niet.

Anneke & Els

Maar juist die kleine (of grote) verschillen maakt dat wij jou altijd iets kunnen bieden. Wat dat dan is? Eigenlijk alles wat wij leuk, mooi & interessant vinden én vooral ook denken dat jullie blij zal maken. We willen verhalen, beelden en herinneringen maken die blijven plakken, vandaar ook onze naam: Lekker Plakkerig.

We willen verhalen, beelden en herinneringen maken die blijven plakken

Die ontstond trouwens uit een grapje. Bij het bedenken van dit platform zagen we namelijk nogal wat beren op de weg. We hadden het er over dat we die misschien met honing moesten lokken om ze zo juist onze supporters te maken. En ja, honing, dat gele goedje, is lekker plakkerig. En zoals dat gaat met goede ideeën: die blijven plakken. Een mooi én vooral ook toepasselijk begin!

Blijf jij plakken?

Natuurlijk hopen we ook dat jij aan ons blijft plakken, bijvoorbeeld door ons te volgen op Instagram. Naast nieuwe blogs delen we daar ook inkijkjes in ons dagelijks leven.

En weet jij iets waar wij zeker eens een kijkje moeten nemen of wat wij zeker eens moeten lezen, luisteren of proberen? Stuur ons zeker een berichtje: vinden we leuk!

Doeidoei, Els & Anneke