De lente laat zich de laatste weken van z’n beste kant zien en we zijn meer thuis dan ooit. Daarom nemen we je graag mee in een lijstje leuke woonwinkels. Want nu is de tijd om eindelijk je huis verder af te maken of te veranderen om het nog net een tikkie gezelliger te maken. We hebben zowel online als offline winkels in het lijstje staan, want we willen ook onze locals supporten!

1. Deens heeft van alles in huis. Van kleine meubelen tot allerlei accessoires die je huis net iets gezelliger maken. Het laatste wat ik bij Deens heb besteld is onze nieuwe kinderkapstok: Keesje.

Vooral het eigen merk van Deens valt bij mij in de smaak! Modern met een vrolijke twist.

2. Zoeken naar mooie design meubels of accessoires kan perfect bij Misterdesign. Ze hebben verschillende merken uit binnen- en buitenland. Zo ben ik gek op Hay, Ferm Living en Vitra. Ooit, ooit gaat die Eames Lounge Chair er komen.

Fauteuil Uchiwa – Hay
House Bird – Vitra

3. Een heerlijke offline winkel in Arnhem is Loft. Elke keer als ik in de stad ben, piep ik even binnen en tja… ik neem eigenlijk altijd wel iets mee. Dus ga op een rustige dag eens een kijkje nemen!

4. Oke pas op: als je naar deze webwinkel gaat denk je dat al je kastjes nieuwe knopjes nodig hebben! Een hele specialistische winkel, maar o zo’n mooi aanbod. Neem snel een kijkje op: Goed in Stijl

5. Inmiddels al een aantal jaar verhuist en het blijft een chique winkel: Meijer en Floor. Deze mooie woonwinkel is te vinden in het centrum van Arnhem. In één woord prachtig.

Geniet van het shoppen en je nieuwe aankoop! We zijn benieuwd wat jouw favoriet is?

1 thought on “5 leuke woonwinkels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *