Volgende week is het zover: dan zetten we de papa’s weer in het zonnetje op Vaderdag. Ik mijn eigen vader en mijn dochters mijn man. Elk jaar is het weer even zoeken naar de juiste kadootjes. Dit jaar had ik wel inspiratie en geef ik je 5 Vaderdag tips. Dus papa’s niet verder lezen: dan is de verrassing groter!

“Want papa, ik lijk steeds meer op jou…”

Liedje van Stef Bos

1. Durs – een echt Arnhems biertje. Omdat een biertje eigenlijk altijd wel in de smaak valt. Je kunt natuurlijk ook op zoek naar een lokale brouwerij bij jou in de buurt.

2. Whiskyproeverij voor thuis. Wij hebben een aantal whisky liefhebbers in de familie, dus dit is vast en zeker een succes. De proeverij van Tasting Collection is mooi en leuk verpakt in een glazen tube.

3. Is jouw vader een wijnliefhebber dan zijn deze glazen een leuk kado. Van oude wijnflessen maakt Rebottled mooie drinkglazen. Mooi om te zien én met een goed verhaal! Inmiddels maken ze trouwens meer mooie producten van oude wijnflessen.

4. Klus spullen. Ik weet dat Serris op zoek is naar een nieuwe zaag. Wel een groot kado voor Vaderdag… maar dan kan hij wel net dat plankje op het goede maat zagen 🙂 Eigenlijk vallen alle klusspullen hier thuis wel in de smaak. Of een kadobon van de bouwmarkt.

5. Een DIY kan natuurlijk niet ontbreken op Vaderdag. Maak een leuke sleutelhanger. Bijvoorbeeld met foto of een mooie tekening. Bij de Action kocht ik laatst sleutelhangers waar je zelf iets in kan stoppen. Ideaal om zelf te knutselen.

Al deze tips kun je natuurlijk ook als verjaardagskado gebruiken. Ik ben benieuwd wat jullie gaan geven? Mocht je vader van spelletjes houden is dit ook nog een leuk lijstje: 7 spellen voor met z’n twee.

1 thought on “Onze 5 Vaderdag kadootjes op een rij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *