Toeren met de fiets of met de auto, ik vind het heerlijk. Als kleine kinderen gingen Anneke, Ruud en ik ook vaak met pap en mam mee toeren. Een rondje rijden om te rijden. Er zijn een aantal wegen rond Arnhem waar ik me ook gelijk op vakantie voel en dat gevoel willen we zo na de zomervakantie natuurlijk wel vasthouden. Hier een mooi lijstje om over heen te rijden.

Bosweg

Een prachtige weg door Park Klarenbeek heen. Mocht het heel mooi weer zijn, kun je ook altijd nog gaan zwemmen bij Openluchtzwembad Klarenbeek. Nu de vakantie voorbij is, is het vast iets minder druk.

Parkweg

De weg tussen twee parken in: Sonsbeek en Zypendaal én dat vlak naast het centrum van Arnhem. Vooral als het een beetje mistig of gesneeuwd heeft is deze weg sprookjesachtig en zo onNederlands.

Hoenderloseweg / Delenseweg

Onderweg naar IJsje van Co komen we hier regelmatig langs. Wat een fijne provinciale weg en ook wat hou ik van dit uitzicht!

Beekhuizenseweg

Iets verder van Arnhem af, maar nog steeds een topper: de weg over de Posbank heen. Zeker nu, nu de heide in boei staat. Pas op ook in Nederland kun je haarspeltbochten tegenkomen.

Ik hoop dat jullie binnenkort ook een rondje gaan toeren en deze prachtige wegen gaan ontdekken. Ik ga er zeker van het weekend weer op uit. Mocht je meer tijd en zin hebben: hier een aantal wandeltips: Wandelen in Arnhem vanuit huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *