Wij kunnen genieten van (stiekem) binnenkijken bij anderen. Ongemerkt doe je dat als je op straat loopt, nu via Skype krijg je regelmatig een inkijkje in het huis van je collega’s, maar je kunt ook lekker Funda afstruinen. De plek om je te verlekkeren aan mooie huizen en interieurs, maar ook je te verbazen over de keuzes van sommige mensen. We hebben een 5 pareltjes op een rijtje gezet voor je!

Vlakbij de stad, maar toch buiten

Dit huis voelt als een boerderij op het platteland. Maar staat op een terp vlakbij de stad. Het heeft een geweldig uitzicht en een heerlijke lap grond. En wat te denken van de authentieke details in o.a. de keuken?

Neem een kijkje in deze herenboerderij.

Unieke villa met marmeren kookeiland van 5 meter

In Arnhem heb je de Burgemeesterswijk. Zoals de naam al doet vermoeden staat hier luxe stadsvilla’s. Dit is er zeker ook één, maar wel volledig anders dan zijn buurhuizen.

Het pand bestaat grotendeels uit 1 woonlaag, heeft een architecturaal karakter en is uber luxe ingericht.

Wat dacht je van parkeerplaats voor 8 auto’s, een sauna, jacuzzi en een enorme keuken met alle gemakken.

Benieuwd geworden? Op Funda staan genoeg foto’s om je aan te verlekkeren.

Altijd fijn: (stiekem) binnenkijken bij anderen. Gegarandeerd inspiratie of verwondering!

Appartement met ronde vormen

Vlakbij de Rijn vind je dit appartement. Een appartement met een inrichtings uitdaging, want heeft een gebogen vorm. De gebogen vorm match perfect met de boog van de John Frostbrug. En daar heb je natuurlijk uitzicht op. En wat een uitzicht is dat!

Verder heb je nog wel wat te doen. De keuken moet er uit of overgespoten worden, de badkamer is niet mijn smaak en die airco daar gruwel ik ook van. Maar ja dat uitzicht…

Kijk mee en bedenk hoe jij het zou inrichten!

Wonen op het water

De binnenzijde is alsof je in een sauna woont, iets meer lichte kleuren mogen wel. Of misschien gewoon kopen om er iets anders neer te leggen zelfs. Maar hoe uniek is het om tegen de stad aan op het water te kunnen wonen?

Woonboten komen niet vaak beschikbaar. Dus als je er één zoekt is dit je kans. Een heerlijk uitzicht op de Rijn is uiteraard inclusief. Maar er is meer over te nemen. Wat dacht je van kano’s, een zeilboot, maar misschien nog wel bijzonderder een Mongoolse Yurt.

Je kan de woonboot en de Yurt hier bekijken.

Alleen al voor de magnolia

Een echt Arnhemse design villa. Niet vanwege de binnenkant, maar de villa is ontworpen door de Arnhemse architect G. Feenstra.

Die ramen… ik ben dan al verkocht. Dit vrijstaande huis heeft iets liefelijks. Het doet mij denken aan het Engelse platteland, met een enorme cottage.

En dan de tuin met vijver en mega Magnolia boom. Ja daar zie ik mij wel zitten. Binnen daarentegen moet wel heel wat veranderen om mij gelukkig te maken.

Bekijk deze grote cottage ook op Funda.

En jij? Struin jij wel eens Funda af?

1 thought on “Binnengluren bij de buren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *