En toen besloten we dat we een blog ging starten. Met de lancering van het platform in zicht hadden we behoefte aan een dag zonder afleidingen om de laatste openstaande punten grondig aan te pakken. Niet thuis dus, maar ergens anders. Op Instagram zal ik een tijdje geleden de Tiny offices op Droompark de Zanding langskomen. Werken midden in de natuur: dat was precies wat we zochten!

Tiny offices: het concept

Tiny offices van Droompark De Zanding zijn compacte werkruimtes op rustgevende plekken met allerlei middelen die het creatieve proces ondersteunen. De kantoortjes liggen op het recreatiepark en dus ideaal om te combineren met een korte vakantie in eigen land. Dat speelt goed in op de Workation trend: ’s ochtends deadlines wegwerken en ’s middags bijv lekker wandelen op de Veluwe.

Als je verblijft op het park, kun je de Tiny offices gratis reserveren. Maar tip: je kunt ze (tegen een vergoeding) ook los boeken zoals wij deden. Gewoon om een dagje te werken op een inspirerende en rustgevende locatie.

Het oog wil ook wat

De tiny offices zijn kleine huisjes met golfplaten bekleding (dat valt bij natuurlijk sowieso goed in de smaak, zie maar eens deze foto van mijn huis). Aan één kant heeft het een heel groot raam met een heerlijk uitzicht over het meer op het park. Binnenin zit voor dat raam een vensterbank met heerlijke kussens om van het uitzicht te genieten. (of keihard te werken natuurlijk)

Verder is er een bureau en staan er potloden en notitieblaadjes klaar. Ook handig: de ene wand kun je als prikbord gebruiken (wel punaises meenemen), en de andere wand is ideaal voor het beplakken met post-its.

De inrichting is gemaakt met licht hout en de echte Lekkerplakkerig kleuren, dus we voelden ons meteen thuis!

De omgeving

We hadden ons voorgenomen om ook lekker een stuk te gaan wandelen. Maar we zaten in zo’n flow dat het er niet van is gekomen. Goed teken!

Werken in een Tiny office met uitzicht
Lezen, schrijven en plannen: het lukte allemaal!

Voor ons is de omgeving ook wel bekend, maar ben je dat niet: neem dan zeker even de tijd om een stuk te gaan wandelen.

Altijd kans dat je hier op de Veluwe oog in oog komt met zwijnen of reeën/herten.
Omgeving Tiny Office Otterlo
Wilde zwijnen bij Otterlo

Voor herhaling vatbaar?

We vonden het erg fijn om ergens los van alles ons te kunnen focussen op de lancering van ons blog. Heel handig ook dat je bij de receptie een kan thee mee kan krijgen.

Nadelen? Tja, geen wc, maar aan de andere kant is een korte wandelbreak ook wel even goed af en toe.

Wij vonden het de €50,- voor een hele dag waard (halve dag kost €30,-)!

Is een dagje in een Tiny Office ook wat voor jou? Of heb je een andere favoriete werkplek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *