Wij wonen alweer bijna 5 jaar in ons huis en onze bank hebben we al 10 jaar. Beetje bij beetje veranderen we onze meubels zodat deze steeds beter in het huis passen. Eén van de meubels die ik graag zou willen vervangen is mijn bank. Dus vandaag neem ik je mee in een aantal favorieten.

Eerlijk is eerlijk

Eerlijk is eerlijk: voorlopig blijft het nog bij dromen. We hebben net geïnvesteerd in nieuwe zonnepanelen en dat is een flinke uitgave geweest. Ook is onze huidige bank nog prima, niet versleten, zit lekker en bijna geen vlekken (wat een wonder is met kleine kinderen). Het punt is alleen dat ik hem qua model niet helemaal vind passen in onze toch wel kleinere woonkamer. Maar ja…de prioriteit in huis ligt toch niet gelijk bij een nieuwe bank. Dus het blijft even bij dromen, maar dromen is ook leuk!

Droombank

Een bank die lekker ligt, heerlijk zacht zit en op pootjes staat. Het liefste zouden we een hoekbank willen, maar ik ben bang dat dit niet past qua formaat woonkamer. De leuningen mogen dun zijn om ruimte te besparen, al wil ik er wel lekker met m’n hoofd op kunnen liggen om relaxt Netflix te kunnen kijken. Ook hoop ik dat we durven voor een kleurtje of wit te gaan en niet voor grijs… Phoe wel heel spannend of al die wensen in 1 bank te vangen zijn! Hieronder een lijstje met betaalbare banken, daarna nog een kleine uitstap naar de wat luxere varianten.

Inspiratie banken

1. Zuiver – Jaey in Salmon
Gelijk een strakke roze bank, I love it!

2. Zuiver – Summer in Latte
En nog een bank van Zuiver, ziet er echt uit alsof deze heerlijk zit. Een 4,5 zit zal trouwens vast niet passen… maar dromen mag 🙂

3. Eyye – Dure
Ook een strakke bank met wat bredere leuningen en denk heel verrassend als deze in het fluweel zou zijn uitgevoerd.

4. Westwing – Sage in lichtgrijs
Oooo wat een heerlijke kussens, dit kan toch niet anders dan lekker zitten!

5. Sissy-Boy – The Duke in naturel
Deze bank doet me aan mijn opa en oma denken, misschien wel door de stof. Een echte kanshebber wat mij betreft.

Daarnaast staan een aantal duurdere banken ook op mijn lijstje! Zoals Togo van Ligne Roset, Cloud LN3 van &Tradition, Compose van Muuto of Flaneur Sofa van Gubi. Al deze banken staan op de site van MisterDesign.

Wil jij vanavond trouwens heerlijk bank hangen? Kijk dan eens naar onze Netflix tips.

1 thought on “Een nieuwe bank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *