Je hebt kappers en je hebt mensen met passie voor mooi haar! DOT hair bij mij om de hoek in het Modekwartier is een plek waar je niet alleen weggaat met mooi haar, maar ook met energie en inspiratie voor de rest van de week.

In de kappersstoel bij Dot hair
In de kapperstoel bij DOT hair

Elke 8 weken laat ik mijn haar kleuren door Lotte en elke keer is het weer een feestje. Het begint al bij binnenkomst met een begroeting door hond Pluk. Dat voelt al meteen als thuis, maar dan nog beter: want je hoeft niets anders te doen dan zitten en genieten.

Dot hair
Entree DOT hair, altijd verse bloemen en bijzondere kunst

Creatieve plek

Met wisselende kunst exposities, met zorg uitgekozen vintage meubels, veel groen, relaxte muziek en heerlijke geuren, is het een boost voor al je zintuigen.

“DOT hair is een boost voor al je zintuigen”
Kevin Murphy producten bij DOT hair
De heerlijke producten van Kevin Murphy, van al die kleurtjes word je spontaan hebberig

Afwijken van mainstream

Ikzelf vind het leuk om met mijn haar(kleur) een beetje af te wijken van mainstream. Ik ga niet voor blauw of groen haar, maar ben niet vies van een beetje gedurfde kleuren. Dat is een supermatch met Lotte, een echte kleurspecialiste.

Zij voelt feilloos aan wat je wel en niet wilt. Wat ik fijn vind is dat ze echt meedenkt. Regelmatig heeft ze al een plan voor de volgende keer, terwijl ik er zit.

DOT hair = Mooi haar

Wellness bij de kapper

In een heerlijke ligstoel worden je haren met de superfijne producten van Kevin Murphy (nog een favoriet) gewassen. Je krijgt een geurtje van Rock your world boven je gespoten en dan moet je je best doen om niet in slaap te vallen, tijdens de heerlijke hoofdmassage die je dan krijgt.

Heerlijke hoofdmassages bij DOT hair
Wasbak en de Rock your world sprays

Puntjes op de i

Met de hairstyling zetten ze vervolgens de puntjes op de i, en draai die maar gerust om in een uitroepteken!

Jolanda en Lotte zorgen er echt voor dat je, zoals ze het zelf zeggen, “als de beste versie van jou DOT hair verlaat”.

“De beste versie van jou verlaat DOT hair”

Ook een momentje voor jezelf nodig?

En ben je zoek naar een hairstylisten die enthousiast zijn, werken met duurzame producten én waar je je niet de zoveelste klant voelt? Maak dan een afspraak bij Dot hair!

Ook lekker als je een momentje voor jezelf wilt: luister een podcast. Els heeft laatst een blog over podcasts geschreven.

(Om misverstanden te voorkomen: deze post is niet gesponsord)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *