Een blog voor een lach op je gezicht… of nou in ieder geval één bij mij. Want hoe leuk is het om te schrijven over dingen waar je blij van word. Kleine dagelijkse dingen en gebaren. Ik neem je mee in mijn lijstje en hoop dat jij er ook blij van wordt!

1. Verse bloemen in huis: zo fleurig en gezellig. Ben sinds vorig jaar fan van Ridderspoor en heb het nu ook in de tuin gezaaid. Want hoe leuk zou het zijn als ik ze vers uit de tuin kan plukken.

Ridderspoor

2. Sneeuw: okee dagelijks is het niet, maar o wat kan ik hier blij van worden. Je kunt me echt ‘s nachts wakker maken als het sneeuwt. De wereld is dan zooo mooi! Alles is wit en het mooiste is als de bomen het gewicht van de sneeuw bijna niet meer aan kunnen. Zou het komende winter weer eens zo ver zijn?

3. Een opgeruimd huis: elke avond na het naar bed brengen van de kinderen moet ik me er toe zetten en o o o wat is dat moeilijk. Maar het resultaat is zo fijn! Al het speelgoed weer weg en een opgeruimd huis.

4. In bad en ontspannen onder het dakraam en de sterrenhemel of de stralende zon.

5. Spontane knuffels van mijn dochters. Heerlijk! Vooral Bo kan er wat van.

6. De dag dat Serris weer thuis komt: Ja! vorige maand was het weer zover en wat is het toch een leuk moment. Elkaar weer knuffelen, dingen aan een andere over laten en gewoon weer samen zijn.

7. Tomatensoep, pompoenrisotto, kipstoof of kaasfondue: lekker eten!

8. Rode wijn: waar ik vroeger weg was van witte wijn ben ik nu helemaal van de rode wijn. Die volle smaak, afdronk en dat rozige gevoel. Doe mij maar rood!

9. Koken met groente en fruit uit eigen tuin. Dit jaar hebben we al genoten van ewten, bieten en appelcompot. Nom nom nom, Dan ben je toch weer extra trots op wat je op tafel zet!

10. Geslaagde outfit: zo’n dag dat alles goed zit, heerlijk. Goede broek, goed jasje, mooie schoenen en perfect ondergoed. Dat maakt me blij.

Een mooie lijst, en er is nog veel meer. Het leuke is ook dat mijn lijst niet vast staat, dus elke keer weer 10 andere dingen die me blij maken. Het kan zelf per uur wisselen. Geluk zit in de kleine dingen toch?

Natuurlijk ben ik heel benieuwd wat jou blij maakt! Zullen we er een jaarlijks afvinklijstje van maken?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *