Ik zou mezelf niet omschrijven als een theeleut en toch wil ik mijn nieuwe favoriete thee met je delen! Doordat ik nu veel thuis ben (want ja er op uit gaan wordt nog steeds afgeraden en alle koffie- en theetentjes zijn ook nog gesloten) heb ik mezelf verwend met nieuwe thee van Teastreet.

Lekker thee

Teastreet ken ik via mijn vorige werkgever. Waar veel collega’s waarde hechten aan goede koffie en het vinden van de juiste bonen, vonden wij het ook belangrijk lekkere thee te kunnen drinken. Na wat tests werd het uiteindelijk de thee van Teastreet. En deze thee is bij mij blijven hangen. Dus toen duidelijk werd dat ik de komende 4 weken nog thuis aan het werk zou zijn, vond ik het tijd voor echt lekkere thee in plaats van de standaard voorverpakte zakje van Pickwick of Clipper.

Smaken kiezen

Teastreet heeft ruim 100 verschillende soorten thee. Pure thee, verrassende blends en kleurrijke kruideninfusies. Heerlijk om een avondje door hun webshop te struinen en op zoek te gaan naar je favoriete smaak. Ze hebben echt van alles en in de beschrijving is goed terug te lezen hoe de thee smaakt. Zelfs op de foto’s kun je zien wat er allemaal in het theemengsel zit. Ik heb uiteindelijk voor drie verschillende smaken gekozen:
Crispy morning – Groene thee
Crazy in love – Witte thee
Old school earl gray – Zwarte thee

Potten, zakjes of blikken

Omdat het oog ook wat wil ben ik gegaan voor de leuke glazen potten. Wij hebben een koffie-zet-hoekje maar nu ook een thee-hoekje. De losse thee kun je heel makkelijk bereiden met een papieren theefilter. Met de speciale maatschep zijn de filters makkelijk te vullen en ze hebben een lang label om over de rand van je kopje te hangen. Het filter met de thee haal je na het trekken zo uit. Ze geven aan dat de filter milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en chloorvrij zijn: ideaal!

Zelfs met het warme weer van de afgelopen dagen heb ik genoten van de thee. En ben jij een theeleut of meer van de cappuccino? Laat het hieronder weten! Vinden we leuk.

#Nospon trouwens, gewoon leuk om te delen met jullie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *